Mums va gott det ska bli

Ja nu vill jag ha lite italiensk mat, gå på en italiensk restaurang i stockholm city ja det vore verklige mysigt. Det finns bra trattoria i stockholm och det är man verkligen glad för. Ja det är underbart att man kan få tag på bra italiensk mat i stan det borde alla ha rätt till.
Ja för det är något som vi har vant oss vi et ä många italienska rätter som vi nästa skulle kalla svenska som till exempel lasagne eller spagetti och köttfärsås eller med köttbullar eller pizza. Ja det är ju mat som vi är vana att äta som egentligen härstammar från Italien och det är ju underbart att vi har lärt känna den maten för den är ju så underbart god.

Bara buga och tacka

Ja visst är det underbart med så härliga smaker och det finns så mycket som man borde få äta varje dag tycker jag. I alla fall önskar jag att jag kunde äta det varje dag, tror i alla fall att det är bra med lite variation och inte äta samma varje dag men ändå så är det något som jag verkligen vill bara för att det är så underbart gott!
Ja och visst är det underbart att man kan njuta så mycket av mat, att man får äta god mat varje dag....det är verkligen en lyx tycker jag.
Så det kanske får bli något italienskt till middag i dag, ja det vore verkligen inte fel med en härlig pasta just nu eller en vedungsbakad pizza skulle inte heller sitta fel. Som tur är finns det mycket att välja på och man behöver inte bli uttråkad av maten utan man kan hela tiden få nya smaker om man så vill och det vill man väl. För det är ju underbart att prova på något nytt och fräscht.